El Teatre de la Garriga registra un 25% més de públic durant el 2014

0
152

El Teatre de la Garriga – El Patronat ha tancat la temporada 2014 amb 8.387 espectadors acumulats, uns 2.000 més que durant el 2013. L’increment de públic ha estat, doncs, d’un 25,8 %, i durant aquesta temporada s’ha arribat a una mitjana de 182 persones per funció (aquestes dades tenen en compte, també, la programació per a escolars del municipi). Dues de les actuacions amb més èxit de públic van ser la de Mag Lari i la Mainasons, en què el Teatre va exhaurir les entrades.

Web pròpia

El Teatre disposa de dos perfils a les xarxes socials (Twitter i Facebook), des d’on es fa difusió de la programació. La cartellera també es pot consultar a través d’un programa de mà imprès i del web municipal.

Durant el primer trimestre de 2015 és previst que entri en funcionament la nova web del Teatre gràcies a un ajut de la Diputació. La pàgina permetrà desenvolupar un sistema propi de venda d’entrades per tal de millorar les prestacions actuals, fidelitzar el públic i assolir una major difusió a les xarxes.

OAMC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.