El Teatre de la Garriga registra un 25% més de públic durant el 2014

0
Teatre 01

El Teatre de la Garriga – El Patronat ha tancat la temporada 2014 amb 8.387 espectadors acumulats, uns 2.000 més que durant el 2013. L’increment de públic ha estat, doncs, d’un 25,8 %, i durant aquesta temporada s’ha arribat a una mitjana de 182 persones per funció (aquestes dades tenen en compte, també, la programació per a escolars del municipi). Dues de les actuacions amb més èxit de públic van ser la de Mag Lari i la Mainasons, en què el Teatre va exhaurir les entrades.

Web pròpia

El Teatre disposa de dos perfils a les xarxes socials (Twitter i Facebook), des d’on es fa difusió de la programació. La cartellera també es pot consultar a través d’un programa de mà imprès i del web municipal.

Durant el primer trimestre de 2015 és previst que entri en funcionament la nova web del Teatre gràcies a un ajut de la Diputació. La pàgina permetrà desenvolupar un sistema propi de venda d’entrades per tal de millorar les prestacions actuals, fidelitzar el públic i assolir una major difusió a les xarxes.

OAMC

Article anteriorSetmana amb vent fort entre dijous i el cap de setmana
Article següentC’s veu cínica i despectiva la posició de CiU, Acord i SI davant el deute de la Generalitat amb l’Ajuntament
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.