Carpaccio de peus de porc farcits de bolets i paté de fetge de conill

0
Carpaccio de_peus_de_porc

El plat que hem elaborat avui té com a principal ingredient els peus de porc. Aquest aliment, característic per l’alt contingut de col·lagen, fa que pugui ser un plat adorat o un plat detestat, ja que no a tothom li agrada la textura gelatinosa que el caracteritza.

Des del punt de vista nutritiu, sempre s’ha sentit a dir que conté molta proteïna, però també sembla ser que la quantitat de greix pot arribar al 25%, per la qual cosa hem de tenir cura amb el seu consum.

Un altre ingredient que forma el plat és el paté de fetge de conill, elaborat a casa, i amb el que passa el mateix que amb els peus de porc pel que fa a seguidors i detractors. Tot i així cal destacar que aquest aliment té un alt contingut de vitamina B12 que ens aporta tota allò que necessitem per al bon funcionament del nostre organisme. Per últim, trobem els bolets, que li donen el punt aromàtic al plat.

Que vagi de gust!

Article anterior‘Els petits més grans’, nou espectacle dels Artristras, arriba a la Garriga
Article següentOrdre del dia del Ple municipal de gener 2015
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.