La CUP convida a participar de l’elaboració del programa per a les municipals

0
thumb CUP la Garriga 01

El proper dissabte dia 24 de gener, la CUP de la Garriga surt al carrer per conèixer les opinions del poble. Quines són les teves prioritats? Aquesta és la pregunta que obrim a la ciutadania per conèixer quins aspectes de la Garriga es consideren prioritaris per a treballar i, per tant, com ha d’incidir aquesta proposta en la política municipal.

Des de l’Assemblea Local de la CUP estem elaborant el programa polític i marcant les línies de treball que han de sevir per millorar socialment el nostre poble. Volem escoltar a tothom que  vulgui participar i debatre quin ha de ser el futur de la Garriga.

Si vols formar-ne part, ens trobaràs el proper dissabte de 10 a 13 h al mercat, on t‘informarem sobre el procés participatiu i altres activitats en les que estem treballant. El procés tindrà continuïtat a les xarxes socials, si no pots venir a la parada i vols participar-hi, pots fer-ho a través del Facebook: infocup la garriga o el mail: cuplagarriga@gmail.com.

 CUP la Garriga, ho volem tot!

Article anteriorApomellem-nos
Article següent1a convocatòria dels Plans d’Ocupació Municipals 2015
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.