El 24 de gener debatrem la Garriga del nou país

0
Acord ERC_logo

Acord independentista de la Garriga i la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya estem convençuts que el proper mandat municipal coincidirà amb la constitució de la Catalunya Estat. És més, els ajuntaments tindrem un paper fonamental en l’etapa de transformació legal i institucional que posarà en marxa la república. El mandat 2015-2019 serà determinant per establir un model de poble i de país basats en una participació molt més directa de la ciutadania en els afers municipals.

Aquesta convicció és la que m’ha portat a acceptar la proposta d’Acord i ERC de presentar-me com a candidata a l’alcaldia de la Garriga. I ho faig després de l’experiència d’un mandat enriquidor com a regidora d’Urbanisme i primera tinent d’alcalde. He constatat que una persona independent com jo pot aportar millores a la gestió del poble i a la gent, i prendre decisions després d’haver parlat i contrastat les opinions de les persones que podien aportar solucions als temes de les àrees que toca gestionar. Amb la tranquil·litat d’haver pogut parlar amb les persones. Aquest és l’encant de la gestió en l’àmbit local.

Per això us convido a fer com jo, i que poseu el vostre gra de sorra al futur de la Garriga. Una magnífica ocasió la teniu aquest dissabte 24 de gener, en què celebrarem la JORNADA PARTICIPATIVA “La Garriga del nou país”. Ens trobarem a l’escola Giroi entre les 10:30 h i les 14 h. Tothom hi és convidat i sense avís previ. Segur que sou especialistes en una matèria concreta o bé teniu idees que poden formar part de les propostes per al proper mandat, que podran enriquir el programa electoral en el que estem treballant.

Ens reunirem en equips de debat sectorials, seguint els grans eixos de la nostra proposta municipal: cohesió social, ensenyament, desenvolupament econòmic, territori i sostenibilitat i cultura i patrimoni. Al final de la jornada posarem les propostes recollides en comú, així podreu escoltar tot el que es parli a les taules de debat on no hàgiu participat.

Perquè estic convençuda que la gestió local pot ser i ha de ser més compartida i perquè, tant a les eleccions municipals del 24 de maig com a les del Parlament del 27 de setembre, tenim l’oportunitat històrica de construir el poble i el país que ens mereixem, us espero aquest dissabte. Farem la Garriga del nou país.

Neus Marrodán, candidata a l’alcaldia de la Garriga

Acord Independentista de la Garriga i Esquerra Republicana de Catalunya

Article anteriorSetmana d’hivern i amb neu a tocar de casa
Article següentApomellem-nos

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.