Torre del Fanal, consolidació i segon impuls

0
La torre_del_fanal_logo_01

Ja fa uns mesos que, després de molts anys de brega, el poble es va fer seu, finalment, l’equipament públic de la Torre del Fanal. Constituïda l’associació Casal Popular La Torre del Fanal, des del primer moment s’ha procurat donar vida i dinamitzar aquest espai singular. Mitjançant l’assemblea popular i les comissions que el gestionen, al llarg d’aquest temps s’han programat concerts i tallers, reunions i festes, dinars i projeccions, xerrades, exposicions i debats, amb una clara voluntat inclusiva, diversa i oberta a tothom.

Creiem que s’ha fet feina, però volem creure, també, que aquest és només el principi d’un Casal Popular que ha de créixer en tots els aspectes.

Ara, amb la perspectiva de guanyar per al Casal l’accés al pati de la Torre i a l’edificació que l’acompanya, engeguem un procés participatiu que hem batejat amb el lema Fem realitat el pati de la Torre del Fanal!

Convoquem una jornada de treball oberta a tothom: volem explicar-vos fins on s’ha arribat, volem escoltar les vostres propostes i debatre amb vosaltres les nostres, volem treballar conjuntament per fer d’aquest espai una nova oportunitat d’ús polivalent, organitzat per la gent del poble, amb la gent del poble i per a la gent del poble. Us convidem a venir i a participar amb les vostres idees, inquietuds i desitjos. Us demanem, en definitiva, que us il·lusioneu amb nosaltres!

La Jornada de treball Fem realitat el pati de la Torre del Fanal! tindrà lloc el dia 8 de febrer, a partir de les 10 h i fins a les 18 h. Al llarg del matí, i en grups de treball reduïts per tal que tothom tingui ocasió de dir-hi la seva, es debatran idees, propostes i solucions per al pati i el seu edifici annex. Al migdia farem un dinar compartit (cadascú porta un plat), i a la tarda, en assemblea, posarem en comú els resultats de cada grup. De tot plegat en sorgirà el document proposta que lliurarem a l’Ajuntament.

Ens agradaria molt que ens acompanyeu en aquesta nova etapa de consolidació i impuls de la Torre! És important que siguem molta colla! Us hi esperem!

Assemblea, La Torre del Fanal

Article anteriorLa Mitja omple el cinema Alhambra
Article següentComunicat del SN de l’ANC sobre l’acord Mas-Junqueras
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.