Setmana de canvis: l’anticicló té els dies comptats

0
145

Respecte al temps de les últimes hores, hi ha ben poca cosa a comentar. L’estabilitat ha garantit un temps dual, de sol o boira.

La baixada de la pressió atmosfèrica de les darreres hores, fruit de la debilitació d’aquest potent anticicló, però, és símptoma de que alguna cosa vol canviar.

L’arribada i el pas de forma més successiva de fronts de cara a finals de setmana obriria les portes a un període de temps més canviant i dinàmic, que afavoriria la possibilitat de rebre algunes precipitacions que serien en forma de neu a la majoria de localitats pirinenques.

I és que, a partir de dijous, l’acostament d’aquests sistemes frontals implicarien un descens important de les temperatures a tot el Principat, i de cara al cap de setmana i inicis de la setmana vinent parlaríem, segurament, d’un ambient sensiblement més fred que aquests dies.

Les màximes recularan força i ens recordaran, també de dia, que ens trobem en un dels mesos més freds de l’hivern.

Queden dies i s’haurà d’anar seguint, però vaja, almenys sembla que trencarem amb aquesta monotonia meteorològica i tindrem més números de recuperar el paraigües que el tenim ben abandonat des de fa ja unes quantes setmanes.

Seguirem la situació i informarem properament.

Bona setmana a tots i totes, salut i méteo!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.