Germà Morlans dóna nom al quilòmetre 9 de la Mitja

0
thumb morlans

Qui ha estat durant molts anys al capdavant del servei mèdic de la Mitja Marató Granollers – La Garriga, el Dr. Germà Morlans, ha estat homenatjat avui per l’organització de la prova, la qual li ha dedicat el Km. 9, que es troba al Passeig de la Garriga, on hi ha instal·lat una rajola commemorativa.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, la qual ha destacat el paper dels voluntaris com el Dr. Morlans, els quals han contribuït a donar un valor afegit a la cursa.

L’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i l’alcalde de Canovelles i president del Consell Comarcal, José Orivé, també han fet acte de presència a l’homenatge, juntament amb els representants de l’organització Toni Cornellas i Joan Villuendas, i del propi homenatjat.

Fotografia: OAMC

Article anteriorExposició de l’associació Assilah sobre cooperació amb l’escola marroquina de Tendafel
Article següentJordi Sedó, autor del llibre “Fer de mestre”: “El sistema no funciona bé, i necessitem que algú ens sacsegi una mica”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.