Aperitiu de caqui, pernil i parmesà

0
Caqui

Per aquestes dates festives sempre ens agrada preparar una bona taula amb plats suggeridors, que entrin pels ulls, però sobretot que quan els degustem la sensació encara sigui més agradable. Per això avui us portem un aperitiu que compleix les condicions esmentades.

Hem utilitzat una fruita molt de temporada, com és el caqui persimón. Aquest caqui és la mateixa fruita que el clàssic que es menja amb cullera però, per contra, aquest es pot pelar com si fos una pera o una poma i la principal diferència entre ells es troba en el punt de maduresa, ja que aquest es recull semi madur i és sotmès a un tractament per eliminar-li l’astringència, ja que, sinó fos així, no es podria menjar.

Avui hem preparat un aperitiu amb aquesta fruita passada una mica per la planxa i, desprès, l’hem enrotllat amb una mica de pernil i ho hem acompanyat de formatge parmesà. Us podem assegurar que aquest contrast dolç/salat és molt agradable.

Cuinem per tu us desitja un molt feliç any nou!!

Article anteriorNit de Cap d’Any gèlida a la Garriga
Article següentExposició de l’associació Assilah sobre cooperació amb l’escola marroquina de Tendafel
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.