Salvador Cardús presentarà el darrer llibre de l’editorial Malhivern: “Fer de mestre”

0
thumb Fer de mestre PORTADA BQ

El proper dimecres 17 de desembre, a les 20h a la Biblioteca Municipal Núria Albó de la Garriga, es farà l’acte de presentació del darrer llibre de l’editorial garriguenca Malhivern, titulat Fer de mestre, del qual n’és l’autor el sociolingüísta i mestre vallesà Jordi Sedó.

La presentació anirà a càrrec del sociòleg i escriptor Salvador Cardús (el qual ha prologat el llibre), i també comptarà amb la presència de l’autor.

Després de Víctor Alexandre, l’independentisme desacomplexat, de Mira sota el coixí, i d’Un rèquiem pel catanyol, Jordi Sedó presenta el seu últim llibre titulat Fer de mestre. A les seves pàgines s’hi fa una acurada anàlisi sobre el sistema educatiu català, actualment amenaçat per la Llei Wert.

Fer de mestre és un llibre extremament crític sobre l’educació i sobre el sistema educatiu que parteix de l’experiència i de la praxi diària, sense apriorismes ni afectacions corporativistes. Està escrit de manera molt entenedora, amb la intenció d’aportar efectivitat i una bona dosi de realisme a certs plantejaments actuals en matèria educativa i s’adreça a pares, mestres, sindicats, autoritats educatives i a tothom que senti una certa preocupació pel devenir de l’educació dels nostres infants.

Presentacions:

La Garriga: Dimecres 17 de desembre de 2014, a les 20 h, a la Biblioteca Municipal Núria Albó. Presentació a càrrec de l’autor i de Salvador Cardús, sociòleg i escriptor.

L’Ametlla del Vallès: Dijous 15 de gener de 2015, a les 20 h, a la Biblioteca Josep Badia i Moret. Presentació a càrrec de l’autor i de Gregorio Luri, pedagog i doctor en filosofia.

Granollers: Dijous 22 de gener de 2015, a les 19 h, a la Biblioteca Municipal Can Pedrals (Sala Sant Francesc). Presentació a càrrec de l’autor i de Carles Capdevila, periodista i director del Diari ARA.

 

Article anteriorLa No independència… és dependència (67)
Article següentPastes de full salades
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.