Convocatòria als amics de l’ANC de la Garriga

0
thumb ANC LG logo web

El diumenge dia 14 de desembre, a les 12 h, convoquem els simpatitzants i membres de ple dret de l’ANC de La Garriga que vulguin implicar-se en les diferents vocalies de candidatura que presentem, i aquells que en vulguin ser informats.

El dia 1 de desembre vam formalitzar la candidatura a la Junta Territorial de la Garriga en Xavier Fontanet, la Cristina Gorgues i en Santi Martínez per responsabilitzar-nos, respectivament, de la tresoreria, la secretaria i la coordinació. El dia 29 tindrà lloc la reunió plenària on els membres de ple dret votaran la candidatura presentada.

Els dies passen ràpid i no volem ni podem esperar a organitzar i dinamitzar tots aquells/es que volen ser actius o fer-se seu el procés cap a la independència. La nostra expectativa és que, un cop fetes les formalitats, el dia 30 puguem ser a la línia de sortida havent fet els exercicis d’escalfament.

És per això que ens avancem i us convoquem el dia 14 de desembre a la Sala de Plens de l’Ajuntament, per començar a les 12 h i acabar a les 13 h amb la feina feta, que serà haver explicat les línies d’actuació i haver establert la xarxa de vocals de la Garriga.

Pretenem una Assemblea Territorial sense color polític. Només tenim un objectiu, que és la independència. Els representants dels partits polítics són els que modularan i hauran de pactar com arribar-hi. Nosaltres assumim la responsabilitat de mantenir la mobilització, i és per això que convoquem tothom que tingui clar que el paper que ha de jugar l’ANC és exclusivament aquest. Per tant, per assolir l’objectiu, no volem tenir un sol color, els volem tenir tots.

Més informació a:  http://libereco2014.blogspot.com.es/

Santi Martínez, Cristina Gorgues i Xavier Fontanet

Nota de La Garriga Digital.cat: El logotip de l’ANC la Garriga que il·lustra la notícia ha estat decisió de redacció i no pas dels signants de l’article. Disculpeu el malentès.

Article anteriorSetmana variable a la Garriga: vent, núvol i clarianes amb ambient fred
Article següentLa ventada causa estralls a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.