La NO independència… és dependència! (66)

0
Per la_Dignitat_Logo

Va ser un fracàs en tota regla el 9-N? Ho diu Rajoy, però no ho creu així la premsa internacional. Què suggereix que el president d’un govern distorsioni de tal manera la realitat? Quantes persones haurien anat a votar si ho hagués proposat el PP? S’adapta aquest partit a la societat catalana o intenta adaptar a aquesta a la seva ideologia i castellanisme? Davant aquesta falta de realisme… què ha de pensar un ciutadà amb criteri? Què han de pensar els qui encara dubten o volen seguir a Espanya?

Demostren els fets que el govern espanyol és bo per a Catalunya? Ho diu el PP. S’han complert al 100% algun any els pressupostos en infraestructures? Com estan les Rodalies? Aporta el que deu per llei? Asfixia les finances catalanes mentre manté un dèficit anual de milers de milions d’euros que obliguen a dràstiques retallades en sanitat, educació, dependència, etc.? Beneficia prestar a alt interès uns diners que prèviament ha espoliat? En què és bo per a Catalunya el govern espanyol? Davant aquesta realitat… què han de decidir els ciutadans que mereixen un tracte just, un benestar d’acord amb la seva aportació?

Viuen els dirigents del PP espanyol en el mateix lloc que els catalans? Ana Botella diu: “A Catalunya es falsifica la història i és viu una societat d’hivernacle, fosca, tancada i on l’exclusió és la norma”. Pot haver-hi un sol ciutadà de Catalunya que avali aquesta afirmació sobre la societat catalana? Què ha de pensar i decidir un ciutadà objectiu, respectuós amb la veritat, coneixedor de la realitat de Catalunya davant aquesta declaració? És coherent seguir depenent de polítics tant demagogs o manipuladors?

Ha aprovat el Parlament alguna moció contra Andalusia? No. Per què el Parlament andalús ha aprovat una moció contra la consulta a la societat catalana? Què sent un català procedent d’Espanya quan qualsevol autonomia es permet decidir sobre Catalunya i negar la paraula als seus ciutadans? Davant aquest fet, un ciutadà català, al marge del seu origen o identificació, per dignitat democràtica, què ha de fer?

Què han de pensar els anglesos de la Constitució espanyola? Trillo respon al ‘The Economist’: “Els catalans no poden votar. Cap mecanisme permet la Consulta dins la Constitució”. Per a un país demòcrata com Anglaterra… què és el més estrany, el poble català que vol votar o la Constitució que no ho permet? És problema dels catalans o de la Constitució espanyola? Què ha d’adaptar-se a què? La societat democràtica a una llei o aquesta a la societat? En quin país volen viure els qui dubten o s’oposen a la Consulta? Què triaria un ciutadà veritablement demòcrata?

Acusa Aznar la política radical del PP? L’expresident acusa el “nacionalisme radical” de ser la pitjor crisi i posar en perill la convivència. Segons els fets objectius, qui aplica un nacionalisme radical? Qui manipula tribunals, qui dicta lleis que envaeixen competències, recentralitza, denúncia al Constitucional decisions que afavoreixen a les famílies necessitades catalanes i afavoreix a constructores amigues? Qui ha originat la pitjor crisi econòmica dels últims anys? Qui ha recollit signatures i llançat campanyes contra els catalans? El PP!

Davant aquesta situació, els ciutadans de Catalunya… per Dignitat… Què han de fer?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ Bloc Facebook / dignitat@hotmail.com

Article anteriorL’EuroMillones deixa dos premis en tres dies a la Garriga
Article següentOncovallès i la FUMH renoven el Conveni de Col·laboració
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.