L’EuroMillones deixa dos premis en tres dies a la Garriga

0
euromillones

El passat dimarts dia 25 de novembre, al punt de venda de loteria de la plaça Can Dachs, es va dispensar un tiquet de l’Euromillones que va derivar en un premi de tercera categoria per a un afortunat veí de la Garriga que, en total, es va embutxacar 81.471 euros. Per si això fos poc, tan sols tres dies després, un altre veí de la localitat va guanyar un altre premi de cinc encerts, tot i que no va arribar a la notable suma del seu predecessor i es va haver de “conformar” amb 31.024 euros.

Tenint en compte que el sorteig de l’EuroMillones es realitza a tota Europa, i que la darrera setmana tan sols es varen conèixer 21 guanyadors de la categoria de cinc encertants –dos d’ells a l’Estat espanyol, ambdós de la Garriga- es pot considerar una coincidència realment remarcable.

Cal destacar, també, que no és la primera vegada que l’establiment de l’Administració Número 1 de loteria a la Garriga és premiada: el mes de maig de 2013 un altre veí va encertar catorze resultats d’una travessa i es va endur gairebé 400.000 euros.

Article anteriorDissabte que ve es presenten els dos darrers volums de “La Garriga dia a dia”
Article següentLa NO independència… és dependència! (66)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.