S’obre el període per enviar propostes per als pressupostos 2015

0
thumb presentació pressupostos 2015

L’equip de govern de l’Ajuntament de la Garriga (CiU + Acord) presentava ahir al vespre a la sala de Plens del Consistori un primer avantprojecte dels pressupostos municipals previstos per a l’any que ve, obrint, així, el període per enviar propostes a través del correu electrònic participació@ajlagarriga.cat, un període que finalitza el dia 10 de desembre.

Davant una vintena de persones, la majoria de les quals vinculades a formacions polítiques locals, el primer tinent d’alcalde, Vicenç Guiu, i l’alcaldessa, Mertixell Budó, varen anunciar que els pressupostos del 2015 ascendeixen a 15.507.543 euros i que, entre d’altres, preveuen nous plans d’ocupació (150.000 euros) i un nou contracte de manteniment dels parcs i jardins de la Garriga (suposa un increment de 60.000 euros respecte al contracte anterior i un cost total de 300.000 euros, enlloc dels 240.000 del 2014).

L’alcaldessa destacà la “sòlida estabilitat” de les finances municipals, una solidesa que va atribuir a una previsió real dels ingressos i a “no estirar més el braç que la màniga”, alhora que reblava que les polítiques socials continuen essent una prioritat pel govern.

Els pressupostos pròpiament dits van ser presentats pel 1r tinent d’alcalde, Vicenç Guiu, el qual va explicar que el fet que els pressupostos de 2015 siguin lleugerament inferiors als de 2014 és degut a que, a hores d’ara, la Generalitat de Catalunya té un deute de 1.300.000 euros i que, alhora, el Consistori rep menys subvencions d’altres administracions. Malgrat aquesta reducció, l’equip de govern va manifestar que “les finances municipals estan estabilitzades”.

Podeu consultar l’avantprojecte de pressupostos aquí.

Fotografia: Vicenç Guiu i Meritxell Budó, presentant l’avantprojecte dels pressupostos 2015 (OAMC)

Article anteriorLa Garriga estrena llums de Nadal més sostenibles
Article següentEl documental “Conxita Badia no existeix”, al Cinema Alhambra
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.