El documental “Conxita Badia no existeix”, al Cinema Alhambra

0
188

Organitzat pel Cinema Alhambra i per l’Escola municipal de Música Josep Aymerich de la Garriga, demà divendres 4 de desembre es projectarà a les nou del vespre al cinema el documental “Conxita Badia no existeix”. 

Aquest acte inclourà una xerrada-col·loqui,que comptarà amb la participació de Mariona Agustí Badia, filla de Conxita Badia, i Eulàlia Domènech, director del document, a més del director de l’Escola Municipal de Música Àngels Núñez, i del gerent del cinema, Josep Maria Miró.

Les imatges del Teatro Colón de Buenos Aires que apareixen al documental van ser gravades justament per una garriguenca resident a la capital argentina, Meritxell Soler. Ella va ser també una de les persones més compromeses amb la recuperació de l’emblemàtic cinema de la vila i amb el documental “Alhambra (el meu cine)”.

+ informació:

– www.conxitabadia.cat

– NdP_-_Projecció_del_Conxita_Badia_a_la_Garriga_coïncidint_117_aniversari-_251114.pdf

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.