Descens notable de les temperatures aquesta setmana

0
Marti Oliveras_01

La setmana i, per tant, el desembre, ha començat amb un temps més tranquil. Els núvols s’han fet menys espessos i fins i tot hem tingut alguna estona de sol, malgrat que a primera hora del dia encara s’escapava alguna gota.

Però quin temps ens espera aquests propers dies a la Garriga?

Doncs bé, la situació vindrà marcada per una millora clara del temps en comparació al què hem tingut darrerament. Els núvols seran més trencats i el sol guanyarà protagonisme, especialment aquest dimarts.

De cara a les jornades de dimecres i dijous, el temps podria tornar a canviar i reapareixerien els ruixats, aquest cop ja més aviat febles, lluny d’acumular registres com els d’aquest cap de setmana.

La novetat pel què fa al temps d’aquests pròxims dies, serà el descens de temperatura que notarem, especialment a partir de dimecres. Així, a finals de setmana l’ambient serà de ple hivern, amb màximes que a la Garriga quedaran ben curtes, a l’entorn dels 8 o 10ºC tan sols.

Veurem com acaba evolucionant la situació i si acaba plovent més o menys del què sembla avui, però tot fa pensar que el cap de setmana vinent i el pont de la Puríssima en general serà fred però amb poques precipitacions a Catalunya. La Festa de la Llum, doncs, s’hauria de celebrar sense complicacions pel què fa al temps, ja que, recordem-ho, es va aplaçar per les previsions de pluja i se celebrarà aquest dissabte dia 6 de desembre a la tarda al centre del poble. Ho seguirem de ben a prop i informarem per si hi ha novetats d’última hora!

Per tant, ja ho veieu, tindrem una setmana canviant amb estones de tot i el que serà notícia serà la baixada progressiva del mercuri. Caldrà, doncs, recuperar l’abric, la bufanda i els guants pràcticament durant tot el dia. Sembla que l’hivern té ganes de deixar-se sentir aquest proper pont festiu de la Puríssima. 

Seguirem l’evolució de tot plegat de ben a prop i informarem properament.

Article anteriorLa NO independència… és dependència! (65)
Article següentLa Garriga estrena llums de Nadal més sostenibles
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.