Les bicoques de la Garriga 2014 ja són una realitat

0
thumb bicoques ma 2

Setmanes enrere anunciàvem que, a resultes de la bona acollida de la campanya de suport al comerç local duta a terme per La Garriga Digital.cat (Malhivern Serveis Editorials) les passades festes de Nadal, enguany tornem a repetir l’experiència reconvertida en la campanya “Les bicoques de la Garriga 2014”, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Garriga.

Després de setmanes de feina intensa, i gràcies al suport i confiança de tots els participants, ja podem dir que la iniciativa ja està essent un èxit, i que demà dimecres 26 de novembre es començaran a repartir a totes les bústies del poble 6.500 talonaris de 112 pàgines cadascun amb ofertes i promocions que, de ben segur, animaran el nostre teixit comercial durant aquestes dates nadalenques.

Des de La Garriga Digital.cat volem donar les gràcies a tots els comerços, empreses i negocis que han confiat en aquest projecte, i que han fet un esforç per presentar als veïns de la Garriga atractives ofertes i promocions. De ben segur que aquest esforç haurà valgut la pena!

Estigueu atents als aparadors del poble, ja que les botigues amb “bicoques” se les identificarà amb aquest cartell que tindran a l’aparador: 

cartell bicoques

 I qui no vulgui esperar a rebre el talonari, aquí podeu fer-hi un primer cop d’ull:

 

Aquí teniu, també, el vídeo promocional: 

 

Des de La Garriga Digital.cat, volem aprofitar l’avinentesa per desitjar-vos un Bon Nadal!

Article anteriorDarrera setmana de novembre poc freda a la Garriga
Article següentCom compagina la vida laboral i familiar una Senadora? Sopar amb Iolanda Pineda
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.