Les bicoques de la Garriga 2014 ja són una realitat

0
179

Setmanes enrere anunciàvem que, a resultes de la bona acollida de la campanya de suport al comerç local duta a terme per La Garriga Digital.cat (Malhivern Serveis Editorials) les passades festes de Nadal, enguany tornem a repetir l’experiència reconvertida en la campanya “Les bicoques de la Garriga 2014”, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Garriga.

Després de setmanes de feina intensa, i gràcies al suport i confiança de tots els participants, ja podem dir que la iniciativa ja està essent un èxit, i que demà dimecres 26 de novembre es començaran a repartir a totes les bústies del poble 6.500 talonaris de 112 pàgines cadascun amb ofertes i promocions que, de ben segur, animaran el nostre teixit comercial durant aquestes dates nadalenques.

Des de La Garriga Digital.cat volem donar les gràcies a tots els comerços, empreses i negocis que han confiat en aquest projecte, i que han fet un esforç per presentar als veïns de la Garriga atractives ofertes i promocions. De ben segur que aquest esforç haurà valgut la pena!

Estigueu atents als aparadors del poble, ja que les botigues amb “bicoques” se les identificarà amb aquest cartell que tindran a l’aparador: 

cartell bicoques

 I qui no vulgui esperar a rebre el talonari, aquí podeu fer-hi un primer cop d’ull:

 

Aquí teniu, també, el vídeo promocional: 

 

Des de La Garriga Digital.cat, volem aprofitar l’avinentesa per desitjar-vos un Bon Nadal!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.