Meritxell Soler preestrena a la Garriga el seu darrer film: “Movie”

0
thumb 20

La directora de cinema garriguenca Meritxell Soler serà present avui, a les 22.30h al cinema Alhambra de la Garriga, a la preestrena del seu darrer film titulat “MOVIE”, el qual forma part del 21è Festival de Cinema Independent de Barcelona, L’Alternativa.

Després de Travelling (2002), El nas d’en Perón (2007) i de Cinema a la fi (2011), Soler presenta Movie, que narra “el viatge d’una cineasta a través d’espais reals que van ser escenari de filmació. La mateixa directora intenta comprendre així el mecanisme a la recerca del mite i de la construcció no només dels somnis, sinó també de la fama, l’èxit i el somni americà. Un somni que es va instal·lar en la nostra quotidianitat a través de les pel·lícules”.

Podeu veure el tràiler aquí.

* Fotografia extreta de www.travellingfilms.com

Article anteriorConcert de Santa Cecília de l’Aula de Música Moderna i Tradicional
Article següentDarrera setmana de novembre poc freda a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.