Meritxell Soler preestrena a la Garriga el seu darrer film: “Movie”

0
146

La directora de cinema garriguenca Meritxell Soler serà present avui, a les 22.30h al cinema Alhambra de la Garriga, a la preestrena del seu darrer film titulat “MOVIE”, el qual forma part del 21è Festival de Cinema Independent de Barcelona, L’Alternativa.

Després de Travelling (2002), El nas d’en Perón (2007) i de Cinema a la fi (2011), Soler presenta Movie, que narra “el viatge d’una cineasta a través d’espais reals que van ser escenari de filmació. La mateixa directora intenta comprendre així el mecanisme a la recerca del mite i de la construcció no només dels somnis, sinó també de la fama, l’èxit i el somni americà. Un somni que es va instal·lar en la nostra quotidianitat a través de les pel·lícules”.

Podeu veure el tràiler aquí.

* Fotografia extreta de www.travellingfilms.com

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.