Concert de Santa Cecília de l’Aula de Música Moderna i Tradicional

0
114

El diumenge 23 de novembre, a les 12h a l’Auditori de la plaça del Silenci, l’Aula de Música Moderna i Tradicional de la FUMH organitza el seu primer Concert-Vermut, amb el que volen celebrar la festivitat de Santa Cecília, diada molt especial pels músics.

El concert comptarà amb l’actuació dels combo’s i agrupacions joves i adults de l’Aula de Música, i farà passar una estona a tothom tot prenent un vermut a peu d’escenari. A més, a partir de la 13h l’Aula de Música convida a tots els música a portar el seu instrument i a pujar a l’escenari a tocar amb ells, en una Jam Session.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.