La NO independència… és dependència! (64)

0
Per la_Dignitat_Logo

Treballa per a tots el PP català? Aquest demana que la Generalitat treballi “per a tots” els catalans. Poden demanar els ciutadans catalans al PPC que representi i treballi per tots ells? Que el PP nacional treballi per a “tots” els contribuents catalans i les seves famílies? Segons els fets objectius i resultats… per a qui treballen el PP i el PPC? A qui beneficien i a qui perjudiquen amb les seves polítiques?

Quants catalans no volen saber res del PP? Diuen: 4,5 milions de catalans no volen saber res de la independència. Segons aquest “càlcul”, no són molts més els catalans que no volen saber-ne res del PP? En les últimes autonòmiques, el 87% dels catalans no van voler saber res d’aquest partit. Com es diu quan la majoria ha de subordinar-se a una minoria? Democràcia o dictadura?

Quants milions d’espanyols no volen al PP? Consulta Catalana: El PP diu: 2 de cada 3 catalans no volen la independència. Generals espanyoles: De 47 milions, només 10.800.000 voten al PP. Així doncs 36 milions no volen al PP. Què pensen d’aquestes anàlisis els qui dubten o estan en contra de ser seriosos, rigorosos i objectius demòcrates de debò i no manipuladors? És atractiu seguir i votar a partits i polítics que són tan demagogs? És bo recolzar als qui distorsionen de tal manera la realitat objectiva?

Com demostren que la dependència és millor que la independència? Els partits i mitjans de comunicació espanyols neguen qualsevol possibilitat d’independència. Només amenacen i difonen por. Com demostren als contribuents catalans que dependre d’Espanya és més beneficiós que la independència? En què satisfan la seva DIGNITAT, DEMOCRÀCIA, JUSTÍCIA, IDENTITAT i BENESTAR segons el que aporten? Què demostren els fets objectius des de la Transició?

El que vulgui Rajoy o el que volen els catalans? Diu: No vull que els catalans surtin d’Europa. Contribuirà al fet que hi romanguin? Serà perquè s’adona que Espanya seria la primera perjudicada i quedaria molt aïllada d’Europa? Actuarà de manera coherent perquè, encara que sigui independent, hi romangui pel seu propi interès com a espanyol?

Demostrarà Rajoy tota la veritat del que ha fet i fa Espanya per Catalunya? Diu: Aniré a Catalunya a demostrar el molt que Espanya ha fet per ella. Parlarà també del dèficit fiscal acumulat des de la Transició? Pel cap baix, 8.500 milions d’euros/any des d’en fa molts! Parlarà de les inversions no executades i que eren llei en els pressupostos? Demostrarà que els contribuents catalans gaudeixen del benestar que mereixen pel que tributen? Què pensaran i sentiran els ciutadans que conserven dignitat, sentit de la justícia, defensen el benestar de les seves famílies…?

Què es diu a Espanya sobre Catalunya? Indecisos i contraris a la independència escolten i llegeixen mitjans espanyols. Polítics, comunicadors, comentaristes… són ignorants totals o demagogs i manipuladors? Els qui viuen aquí coneixen la realitat i saben el que costa dependre d’Espanya. És coherent seguir en un Estat amb polítics i mitjans faltant al rigor i la veritat, que exploten, ataquen identitat, dignitat i llibertat?

Davant aquesta situació, els ciutadans de Catalunya… per Dignitat… Què han de fer?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ Bloc Facebook / dignitat@hotmail.com

Article anteriorSetmana de migdies suaus a la Garriga
Article següentCrònica del Ple de novembre de 2014
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.