Mousse de iogurt amb magrana i mandarina

0
thumb mousse

Avui us presentem un parell de fruites molt característiques de la tardor, com són la magrana i la mandarina. La primera es coneix d’ençà dels egipcis, els quals enterraven els seus morts amb una magrana per desitjar-los abundància a l’altra vida. Per la seva part, a l’Orient llunyà està vinculada a la fertilitat i s’utilitzava com a regal als nuvis per desitjar-los molta descendència. És una fruita amb un alt contingut d’aigua i molt baix en sucres, i un gran nombre de vitamines i substàncies antioxidants. En definitiva, una fruita que hem d’aprofitar i consumir ara que és el seu moment.

En segon lloc tenim la mandarina, originària de la Xina i introduïda a Europa al segle XIX. Aquesta fruita és molt refrescant i amb un alt contingut en vitamina C, tot i que menys que les taronges. El seu consum és molt interessant quan volem refrescar-nos o hidratar-nos si estem exposats a temperatures elevades, o també si es té febre. En canvi, no convé abusar-ne si som persones fredoliques, amb fred a les mans i amb tendència a tenir diarrees.

Avui ens ha semblat interessant ajuntar-les i preparar unes postres que ens aportin tot allò que el nostre cos necessita. Per un cantó tenim el calci que ens aporta el iogurt, i les vitamines i minerals d’aquestes dues fruites.

El resultat: una mousse de iogurt amb magrana i mandarina.

Article anteriorEl revelat de diumenge
Article següentOrdre del dia del Ple municipal de novembre 2014
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.