Mousse de iogurt amb magrana i mandarina

0
160

Avui us presentem un parell de fruites molt característiques de la tardor, com són la magrana i la mandarina. La primera es coneix d’ençà dels egipcis, els quals enterraven els seus morts amb una magrana per desitjar-los abundància a l’altra vida. Per la seva part, a l’Orient llunyà està vinculada a la fertilitat i s’utilitzava com a regal als nuvis per desitjar-los molta descendència. És una fruita amb un alt contingut d’aigua i molt baix en sucres, i un gran nombre de vitamines i substàncies antioxidants. En definitiva, una fruita que hem d’aprofitar i consumir ara que és el seu moment.

En segon lloc tenim la mandarina, originària de la Xina i introduïda a Europa al segle XIX. Aquesta fruita és molt refrescant i amb un alt contingut en vitamina C, tot i que menys que les taronges. El seu consum és molt interessant quan volem refrescar-nos o hidratar-nos si estem exposats a temperatures elevades, o també si es té febre. En canvi, no convé abusar-ne si som persones fredoliques, amb fred a les mans i amb tendència a tenir diarrees.

Avui ens ha semblat interessant ajuntar-les i preparar unes postres que ens aportin tot allò que el nostre cos necessita. Per un cantó tenim el calci que ens aporta el iogurt, i les vitamines i minerals d’aquestes dues fruites.

El resultat: una mousse de iogurt amb magrana i mandarina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.