6.870 gràcies!

0
thumb CUP la Garriga 01

Diumenge, 9 de novembre de 2014, gairebé 7.000 garriguencs i garriguenques van exercir el seu dret a decidir quin és el futur polític que volen per a Catalunya, desoint deliberadament la campanya de la por, l’amenaça, la coacció i el menyspreu que han professat tant el govern espanyol del PP com la resta de forces polítiques i socials nacionalistes espanyoles (C’s, PxC, SCC…).

En una mobilització civil sense precedents en la història d’aquest país, a la qual s’ha arribat gràcies a la pressió popular, el poble català ha desobeït de forma massiva la voluntat de silenciar-lo. Més de 2.300.000 a Catalunya i l’Aran, amb l’ajut abnegat, incansable i voluntari de més de 40.000 persones, s’han  manifestat lliurement, atorgant, a més, el 81% dels vots (un 87,42%, amb 6006 vots, a la Garriga) a l’opció de la ruptura expressa amb l’status quo polític vigent.

Per això manifestem:

– El nostre agraïment a totes les persones que van participar-hi, certificant, el dia 9 més que mai, que som un poble sobirà que vol decidir sobre el seu futur. La mobilització popular és i continuarà sent la garantia davant qualsevol intent de renúncia.

– El nostre reiterat agraïment als milers i milers de persones voluntàries que van fer possible que la jornada transcorregués amb normalitat i amb garanties per a l’exercici de la llibertat d’expressió.

– Que no hi ha marxa enrere i que cal avançar cap a l’escenari de ruptura amb l’estat espanyol i en la construcció d’una Catalunya socialment justa constituïda en benefici de la majoria de la seva població i en l’horitzó d’uns Països Catalans lliures. Avancem per canviar-ho tot.

El dia 9 de novembre hem decidit independència, i que per arribar-hi cal un camí marcat per la transparència, la participació, la publicitat, la pluralitat i el dret a decidir. I, per aquest motiu cal el disseny d’un procés participatiu que contempli els mecanismes, temps, condicions, format, espais i procediment de debat i decisió popular per a la redacció de les noves bases constituents. Perquè la construcció democràtica del nou país només serà possible a partir de la participació popular.

Article anteriorSetmana canviant a la Garriga, amb temperatures normals per l’època
Article següentEl revelat de diumenge
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.