Llibrets de moniato amb formatge de cabra

0
thumb moniato

Seguim gaudint dels productes de temporada, i per això avui us parlem del moniato, producte molt característic durant la celebració de la castanyada, tot i que hi ha moltes altres opcions per poder introduir-lo en el nostre receptari de tardor, ja sigui en forma de crema, de pastís o d’aperitiu, tallant-lo en fines làmines com si fossin patates fregides.

 Més enllà de les diferents opcions culinàries, el moniato és una hortalissa rica en hidrats de carboni i sucres, no té greixos i el percentatge de proteïna és del 2%. Moltes vegades es compara amb la patata pel fet que tots dos siguin tubercles, però cal destacar que el moniato és superior nutritivament en relació a les vitamines A,E,C i l’àcid fòlic.

Cal destacar que el consum de moniato ajuda a depurar al fetge, prevé el càncer, protegeix la salut de la vista i la pell, i a més a més hidrata el sistema digestiu, pel seu alt percentatge d’aigua (70%).

Com veieu tot són avantatges per no deixar passar la oportunitat de gaudir d’un producte de temporada amb tantes propietats beneficioses per al nostre organisme. Per això avui hem preparat un plat que segurament agradarà a grans i petits: llibrets de moniato amb formatge de cabra.

Article anteriorEl 87,42% dels garriguencs que han votat opten pel SÍ-SÍ
Article següentSetmana canviant a la Garriga, amb temperatures normals per l’època
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.