Manual per votar el 9N a la Garriga

0
thumb consulta 9N

Aquest diumenge, amb motiu del procés participatiu per opinar sobre el futur polític del país, els catalans estem cridats a les urnes. Per votar cal ser major de 16 anys i disposar del DNI on consti la residència en un municipi de Catalunya, o la TIE (Targeta d’Identitat d’Estranger) en què també ha de constar la residència a un municipi català.

Del 10 al 25 de novembre podran votar aquelles persones que no tenen al DNI un municipi català com a lloc de residència, però que puguin aportar el certificat d’empadronament dins de Catalunya. Els residents a l’estranger inscrits al Registre de catalans i catalanes a l’exterior, o al Padró d’espanyols residents a l’estranger amb adscripció territorial a Catalunya també podran votar en aquestes dates.

A la Garriga hi haurà dos punts de votació: l’Institut Blancafort i l’Institut Vil·la Romana. Es pot consultar el punt assignat al lloc web participa2014.cat o al telèfon 012. L’ANC de La Garriga, al seu local del carrer Banys, 7, atendrà divendres de 18 a 20h i dissabte d’11 a 14h aquelles persones que vulguin saber on els toca votar. A més, dissabte a la tarda, a la plaça de Can Dachs, faran una xocolatada com acte final de campanya.

Diumenge, dia de la votació, 2 autocars recorreran la Garriga, passant pels instituts, per portar, de forma gratuïta, a tota aquella gent que s’hi vulgui desplaçar per votar. L’Ajuntament, membre de l’Associació de Municipis per la Independència, ha donat suport al 9N amb 14 regidors dels 17 que té el ple. Aquests regidors han signat aquesta setmana la denúncia internacional contra el govern espanyol per atemptar contra drets polítics fonamentals.

Marçal Sala

Article anteriorLa zona rural de l’Artigassa sota amenaça
Article següentC’s de la Garriga critica que els partits pro consulta amaguin la seva inacció després del “frau democràtic” del 9N
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.