C’s de la Garriga critica que els partits pro consulta amaguin la seva inacció després del “frau democràtic” del 9N

0
thumb Ciutadans LG logo

El portaveu de Ciutadans (C’s) de La Garriga, Ángel Guillén, ha criticat que “els partits pro consulta amaguin la seva inacció després del frau democràtic del 9N” i ha qualificat de “presa de pel” la signatura de la denúncia contra Espanya, per involució política i democràtica, per part de regidors de CIU, Acord, SI, ICV-EUiA i de la pròpia Alcaldessa, Meritxell Budó.

Guillén ha assegurat que aquest acte “torna a demostrar que l’alcaldessa Budó i bona part dels polítics locals solament són capaços de posar-se d’acord per signar documents que no es podrien prendre de debò en cap estat de dret” i ha criticat que “les prioritats d’aquests partits segueixen equivocades ja que continuen obstinats en no treballar en allò para el que sí tenen competències”.

També ha afirmat que “aquest document no tindrà major recorregut que el d’un nou ridícul del secessionisme doncs com ja s’ha pogut veure, no és casual la falta de suports internacionals dels països de la UE, Parlament Europeu i ONU a la proposta de secessió catalana principalment per no respectar el marc legal vigent a Espanya”.

Article anteriorManual per votar el 9N a la Garriga
Article següentEl 9-N transcorre amb normalitat a la Garriga
Sección local del partido político Ciutadans. Secció local del partit polític Ciutadans.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.