La Doma recupera el protagonisme perdut

0
161

Mica en mica el conjunt medieval de la Doma va recuperant el protagonisme perdut al llarg dels anys.

Una mostra d’aquest fet és que, a partir de novembre, comptarà amb un itinerari propi dins les visites guiades als elements patrimonials de la Garriga, ja que el Centre de Visitants incorporarà a la seva oferta turística l’itinerari “La Doma. El tresor medieval de la Garriga”.

Aquest itinerari permetrà al visitant apropar-se als diferents elements patrimonials que conformen aquest conjunt, tals com l’església parroquial, els edificis de la domeria i el cementiri vell, i el retaule gòtic de Sant Esteve, que data de finals del segle XV.

La Doma en 3D

Per altra banda, el cap de setmana de l’1 i 2 de novembre es projectarà el reportatge 3D de la Doma, una coproducció de 3D Granollers, l’Associació La Garriga Secreta, la Parròguia de Sant Esteve i l’Ajuntament de la Garriga. 

La projecció es farà a l’església, el dissabte 1, de 15 a 18h, i el diumenge 2, de 10 a 14h, en sessió contínua (cada projecció té una durada de 12 minuts.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.