Ens en sortirem? I tant!

0
thumb AUA 22 oct

En el marc de l’Aula de la Universitat a l’Abast, i coordinat amb l’ANC, en Jordi Cases, de la sectorial d’economistes de l’Assemblea Nacional Catalana, amb rigor acadèmic però amb un llenguatge directe, planer i molt comprensible pels no experts en economia, ha anat desfent la troca dels dubtes que, qui més qui menys, pot tenir pel possible i desitjat després, és a dir, en l’escenari d’una Catalunya independent.

Per manca d’espai de temps i de capacitat no puc reproduir de forma sintètica un resum de les informacions gràfiques que a través de les dades que apareixien a la pantalla anàvem assimilant sense esforç i amb una certa indignació que ens provocava, a molts, entusiasme pel futur.

Ens en sortirem?, ens preguntàvem abans d’escoltar en Jordi Cases. I tant!, és la resposta dels quasi cent cinquanta assistents a la conferència, o de quasi tots, és clar perquè, ja ho hem dit, a l’Aula Universitària som transversals, som plurals i donem entrada a tota aquella persona, entitat, associació que amb respecte, amb arguments, amb solvència i que valori tant la legalitat com la legitimitat, pugui discrepar de les posicions que sovint s’exposen.

I tant que ens en sortirem! Però, amics… Primer hi ha el 9N i, no podem fallar, no podem dir que com que no és una consulta amb decret no val. No! I tant que val! I la farem valdre davant del món sencer quan vegin la gran participació, l’enorme participació en les votacions i, sobretot, quan el SI-SI tingui uns percentatges de més d’un setanta per cent.

Aleshores, gent, hem d’anar per les plebiscitàries, amb llista única o unitària, això els polítics ja s’ho parlaran (que no facin massa soroll) i pactaran.

Nosaltres ens en sortirem, però abans, a votar!

Àlex Muñoz

Article anteriorPropera inauguració d’una exposició en record i homenatge a Miquel Porter i Moix
Article següentL’exalcaldessa Núria Albó dóna el seu nom al quilòmetre 17,14 de La Mitja
Activisme cultural. Coordinador de l’Aula de la Universitat a l’Abast (AUA) de la Fundació Universitària Martí l'Humà (FUMH).

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.