Propera inauguració d’una exposició en record i homenatge a Miquel Porter i Moix

0
176

El proper divendres 24 d’octubre la Sala d’Art Andreu Dameson acollirà, a partir de les 20h, la inauguració de l’exposició titulada “Tot recordant Miquel Porter i moix, en el desè aniversari de la seva mort”.

Aquesta exposició, com el seu nom indica, vol retre homenatge a Miquel Porter deu anys després de la seva mort (18 de novembre de 2004), i consta d’una dotzena de panells que procuren il·lustrar, mitjançant textos i fotografies, les múltiples facetes de Porter: el cinema, és clar, però també la música, els llibres, el teatre, el cineclubisme, el sindicalisme, la política…

Alhora s’hi afegeixen altres fotografies, algunes d’elles amb un marcat accent local, alguns reculls de premsa, alguns dels llibres i articles que va publicar, alguns objectes personals, alguns dels guardons que va rebre o alguna mostra de correspondència significativa.

 L’exposició, itinerant, ja s’ha vist enguany a Barcelona i Santa Coloma de Gramanet, i continuarà la seva ruta al llarg dels propers mesos a indrets com ara la Seu d’Urgell, Granollers, Cerdanyola, Sant Sadurní d’Anoia.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.