Cruixent de pollastre amb camagrocs

0
thumb cruixent pollastre

Seguint amb l’excel·lent temporada de bolets avui hem preparat una recepta amb un bolet que anys enrere era un autèntic desconegut i que pocs boletaires recol·lectaven. No obstant això, en els darrers anys el fet que sigui un bolet molt gustós i que es trobi fàcilment ha fet que esdevingui un bolet molt popular i apreciat.

La seva millor característica és que no es corca mai, per la qual cosa és molt fàcil de conservar.  La manera més fàcil de conservar-lo és assecar-lo bé i guardar-lo en pots de vidre,  d’aquesta manera el seu aroma s’accentua, i quan vulguem utilitzar-lo només els haurem d’hidratar. Una vegada sec també el podem triturar per aconseguir una exquisida pols de camagroc i fer-la servir per condimentar els nostres plats. Una altra manera de conservar-lo és congelar-lo després d’una curta cocció i així poder utilitzar-lo quan vingui de gust. Com és un bolet tan aromàtic la podem fer servir amb pastes, arrossos, verdures, carns en salsa i fins i tot peixos com ara el rap o el bacallà, en resum, és un bolet molt versàtil que combina gairebé amb tot.

Avui hem preparat un pollastre en salsa acompanyat de camagrocs que després hem embolicat amb unes fines capes de pasta fil·lo.

  —

Crujiente de pollo y trompeas amarillas

Siguiendo con la excelente temporada de setas hoy hemos preparado una receta con una seta que años atrás era un auténtico desconocido y que pocos buscadores de setas recolectaban. No obstante, en los últimos años el hecho de que sea una seta tan sabrosa y se encuentre fácilmente ha hecho que se convierta en una seta muy popular y apreciada.

Su mejor característica es que nunca se pudre, por lo que es muy fácil de conservar. La manera más fácil de conservarlo es secarlo bien y guardarlo en botes de cristal, de esta manera su aroma se acentúa, y cuando queramos utilizarlo solo los tendremos que hidratar. Una vez seco, podemos triturarlo para conseguir un exquisito polvo de trompeta amarilla y utilizarlo para condimentar nuestros platos. Otra manera de conservarlo es congelarlo tras una corta cocción y poder utilizarlo cuando queramos. Al ser una seta tan aromática, podemos utilizarla con pastas, arroces, verduras, carnes en salsa e incluso pescados como el rape o el bacalao. En resumen, el es una seta muy versátil que combina con casi todo.

Hoy hemos preparado un pollo en salsa acompañado de trompetas amarillas que después hemos envuelto con unas finas de capa de pasta filo.

Article anteriorEncara vull votar
Article següentEl Far organitza una xerrada pel Dia Mundial de la Salut Mental
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.