La Garriga acollirà la X Trobada Tintinaire de Catalunya

0
146

Diumenge vinent la Garriga esdevindrà el punt de referència per a totes aquelles persones amants del mític còmic creat pel dibuixant Hergé, Tintín, ja que acollirà la X Trobada Tintinaire de Catalunya, una trobada organitzada per l’Associació 1001, la qual compta amb quatre-cents associats i que fa deu anys es dedica a estudiar i divulgar aquesta obra.

Aquesta tindrà lloc des de primera hora del matí a la plaça de Can Dachs, que s’omplirà de parades, xerrades i tallers relacionats amb aquest personatge de còmic.

Tot plegat es veurà complementat per un conta-contes i una exposició de vehicles mítics sorgits dels àlbums de Tintín durant el matí i, a la tarda, a l’Auditori s’organitzarà un concurs i una taula rodona d’experts.

Per altra banda, dies abans, concretament el dijous 16, a la Biblioteca Municipal Núria Albó s’hi farà una exposició i la xerrada Tintín, una lliçó d’història del segle XX, a les 20h.

L’Eulàlia Ventalló, filla Joaquim Ventalló, traductor del còmic a la llengua catalana, serà l’encarregada de pronunciar el pregó de la X Trobada Tintinaire de Catalunya, que coincideix amb el 50è aniversari del primer exemplar en català traduït pel seu pare: Les joies de la Castafiore.

Programació completa aquí.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.