Unió Democràtica de la Garriga es presentarà en solitari a les properes eleccions

0
thumb torres

Poques hores després que l’actual alcaldessa, Meritxell Budó, fos proclamada candidata a les properes eleccions municipals per l’assemblea local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Josep Maria Torres, president de la secció local d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC), ha sortit al pas anunciant que el seu grup concorrerà en solitari als propers comicis trencant, així, la coalició de CiU.

Qüestionat sobre el per què d’aquesta decisió, Josep Maria Torres ha explicat a La Garriga Digital.cat que “Portem tres anys governant i no hi ha hagut cap reunió de Convergència amb Unió, essent una falta de respecte total cap a Unió i cap a la meva persona. En aquest temps han estat incapaços de convocar cap trobada de comitès executius ni de d’assemblea de militants de CiU”.

Difícil entesa

Malgrat les evidents desavinences, sobre la possibilitat que s’arribi a una entesa final Torres afirma que “En aquesta vida tot és possible”, tot i que afegeix que “Personalment arriba un moment en què has de dir prou. En tres anys no han volgut parlar i hi ha hagut un constant menyspreu de la cap de llista de la coalició envers Unió i envers a la meva persona, com ho mostra el fet, per exemple, que no vaig ser convidat a la proclamació de la Sra. Meritxell Budó com a candidata a les properes eleccions”.

Situació d’UDC a l’equip de govern

Actualment Josep Maria Torres és regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Garriga, formant part de l’actual equip de govern integrat per CiU i Acord. En aquest sentit, preguntat sobre com queda la seva situació, el regidor separa el que és la gestió de la política: “Jo no tinc cap problema amb la gestió, sinó que és un problema polític. Si m’aparten passaré a ser regidor no adscrit. I si des d’Unió de Barcelona em posen problemes, potser me n’aniré a casa. Aniré decidint a partir dels esdeveniments”.

Convergència Democràtica guarda silenci

Havent-se fet aquest anunci, La Garriga Digital.cat ha contactat amb CDC de la Garriga, la qual ha declinat fer cap tipus de declaració, de moment.

Fotografia: Josep Maria Torres

Article anteriorSetmana de sol i calor d’estiu a partir de dimecres
Article següentCarta des de Xile: Hem de ser plenament conscients de què volem d’aquest nou país
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.