Tret de sortida a la nova temporada de Ràdio Silenci

0
thumb ràdio silenci 2014

Divendres passat, a les 20:45 h del vespre, Ràdio Silenci presentava la seva nova temporada amb un acte que es va emetre en directe des de l’Auditori de l’Escola Municipal de Música. L’acte, que va repassar les novetats i els retorns de programes a la graella de programació de l’emissora, va comptar amb la presència de David Bassa, reconegut periodista i veí de la Garriga que actualment forma part de l’equip del Matí de Catalunya Ràdio.

La programació de la ràdio estarà integrada per 30 programes, entre els quals destaquen novetats com una sèrie de càpsules d’aprenentatge d’anglès elaborades pels alumnes de l’escola SEK, “Tocats per la saligarda”, un espai dedicat a la meteorologia i el medi o “El cafè de la Garriga”, dedicat al lleure i les activitats al municipi.

L’actual director de l’emissora, Eduard Mas, va incidir a assenyalar la il•lusió de les desenes de garriguencs implicats en l’emissora, així com la millora de continguts i tècnica de la ràdio local, que participa activament a la Xarxa de Comunicació Local, organització guardonada enguany amb el premi nacional a mitjans de proximitat. David Bassa va participar en una roda de preguntes amb el públic i va destacar la importància del periodisme en moments de crisi com l’actual, així com el paper fonamental d’una ràdio local rigorosa en un ecosistema comunicatiu d’un país.

La llista completa de les novetats d’enguany a Ràdio Silenci i la seva programació es poden consultar al seu web, on també s’hi pot escoltar l’emissora en directe: www.radiosilenci.cat.

Text i fotografia: Marc Bellmunt

Article anteriorMeritxell Budó repetirà candidatura a les properes eleccions
Article següentParlar, dialogar, informar, participar. Paraules desconegudes
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.