Una dona mor atropellada pel tren prop de l’estació

0
138

Aquest dematí, pels volts de les 8, la línia de tren Rod3 que passa per la Garriga s’ha vist obligada a tallar la seva circulació com a causa de l’atropellament mortal d’una dona. Bombers, policia local i protecció civil s’han desplaçat al lloc dels fets, a pocs metres de l’estació del centre, per a dur a terme les actuacions pertinents.

Com a conseqüència d’aquest incident, la circulació ha quedat interrompuda entre Les Franqueses i el Figaró, si bé pels volts de les 10 del matí s’ha pogut reprendre l’activitat, tot i no poder evitar retards de 45 minuts.

Fotografia cedida per La Garriga Protecció Civil

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.