Meritxell Budó repetirà candidatura a les properes eleccions

0
thumb bud

Mica en mica els diferents grups polítics de la Garriga van definint qui serà el seu cap de llista de cara a les properes eleccions municipals, previstes pel mes de maig de l’any que ve.

Si setmanes enrere explicàvem que l’Àlex Valiente i la Neus Marrodan encapçalaran les candidatures del PSC i d’Acord Independentista-ERC respectivament, ahir l’assemblea local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) va proclamar per unanimitat l’actual alcaldessa, Meritxell Budó, candidata a revalidar l’alcaldia, per tercera vegada consecutiva.

En declaracions a Ràdio Silenci, Budó es mostra “contenta pel recolzament del 100% de l’assemblea”, alhora que afirma que la intenció és “seguir treballant per fer una Garriga millor” i que ja estan definint el seu projecte de cara a les properes eleccions.

Preguntada sobre els quatre anys de govern en coalició amb Acord Independentista, Budó els ha valorat positivament i no descarta tornar a repetir l’experiència del pacte amb alguna altra força.

Relació amb Unió Democràtica

Qüestionada sobre la coalició a la Garriga amb Unió Democràtica de Catalunya (UDC), la nova candidata ha afirmat que “a nivell municipal la consigna és seguir treballant plegats”, però que “no depèn de nosaltres”. En aquest sentit, Ràdio Silenci ha explicat que l’actual president de la secció local d’UDC, Josep Maria Torres, s’ha lamentat que el seu grup no hagués estat convidat a la proclamació del candidat, per bé que no descarta mantenir la coalició.

Article anteriorUna dona mor atropellada pel tren prop de l’estació
Article següentTret de sortida a la nova temporada de Ràdio Silenci
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.