Fesols de Santa Pau amb rossinyols i “torreznillos” de Sòria

0
FESOLS DE_SANTA_PAU_AMB_ROSSINYOLS_I

Fa algunes setmanes us parlàvem del fesol de Santa Pau, un llegum amb un gran ventall de receptes i combinacions, a més d’un gran interès gastronòmic, que fa que d’un temps ençà sigui un producte força demandat.

El plat d’avui també té com a ingredient principal el fesol, amb la diferència que aquesta setmana l’hem acompanyat de dos altres ingredients ben interessants: per una banda, el rossinyol, un bolet de temporada que es pot preparar de moltes maneres i que acompanya molt bé les carns; i per l’altra, la cansalada, en aquest cas una cansalada una mica curada i adobada amb pebre vermell vinguda de Sòria, el lloc per excel·lència dels “torreznillos”.

Per acabar el plat d’avui, una recomanació: per tal de saber que ens trobem davant d’un bon “torreznillo”, és important que s’hagi fregit a foc molt lent durant força estona, d’aquesta manera el greix quedarà suficientment fet, alhora que sucós, i la pell molt cruixent.

Article anteriorEl tret de sortida de la temporada d’handbol base català, a l’Alhambra
Article següentUna dona mor atropellada pel tren prop de l’estació
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.