Fesols de Santa Pau amb rossinyols i “torreznillos” de Sòria

0
148

Fa algunes setmanes us parlàvem del fesol de Santa Pau, un llegum amb un gran ventall de receptes i combinacions, a més d’un gran interès gastronòmic, que fa que d’un temps ençà sigui un producte força demandat.

El plat d’avui també té com a ingredient principal el fesol, amb la diferència que aquesta setmana l’hem acompanyat de dos altres ingredients ben interessants: per una banda, el rossinyol, un bolet de temporada que es pot preparar de moltes maneres i que acompanya molt bé les carns; i per l’altra, la cansalada, en aquest cas una cansalada una mica curada i adobada amb pebre vermell vinguda de Sòria, el lloc per excel·lència dels “torreznillos”.

Per acabar el plat d’avui, una recomanació: per tal de saber que ens trobem davant d’un bon “torreznillo”, és important que s’hagi fregit a foc molt lent durant força estona, d’aquesta manera el greix quedarà suficientment fet, alhora que sucós, i la pell molt cruixent.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.