El tret de sortida de la temporada d’handbol base català, a l’Alhambra

0
183

En la línia de les noves i diverses activitats endegada pel Cinema Alhambra de la Garriga d’ençà de la seva reobertura, aquest divendres a les 18 h tindrà lloc a les seves instal·lacions un acte que poc té a veure amb el setè art, però molt amb l’handbol, un esport de llarga tradició i arrelament al poble. I és que el cinema de la Garriga serà l’escenari de la festa d’inauguració de la temporada de l’handbol base català de la mà de Llet Nostra i amb la presència de jugadors del primer equip del Barça d’aquesta disciplina. Alhora, es lliuraran els premis corresponents al concurs de vídeos Glop Llet Nostra als equips CEACA Tàrrega i Joventut Handbol la Llagosta.

El Cinema Alhambra i Llet Nostra, empresa patrocinadora des de 2005 del primer equip d’handbol del Barça, conviden tots els membres dels clubs d’handbol catalans a aquest acte d’inici de temporada, prèvia confirmació d’assistència a jmiroalb@gmail.com.

Per altra banda, aquesta no serà l’única activitat extra que organitza l’Alhambra pels propers dies, doncs la setmana vinent també en tenen previstes de noves:

Dia 13 d’octubre, a les 11:00 h: Roda de premsa i presentació de la pel·lícula Ànima.

Dia 17 d’octubre, a les 21:30 h: Estrena de la pel·lícula Ànima.

Dies 18 i 19 d’octubre, a les 17:00 h: Espectacle de ball de l’Escola Tukupracum i pel·lícula Cantando bajo la lluvia.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.