La Garriga, present a la trobada d’alcaldes al Palau de la Generalitat, en suport a la consulta del 9N

0
174

El passat dissabte 4 d’octubre més de 800 alcaldes de municipis catalans varen participar en l’acte de suport al dret a decidir -concretament a la consulta del 9 de novembre- i es varen reunir al Palau de la Generalitat de Catalunya on varen ser rebuts pel president del país Artur Mas, a qui varen fer entrega de les mocions de suport a la Consulta que els darrers dies han aprovat el 97% dels consistoris del Principat.

La Garriga va estar representada en aquesta jornada històrica per la seva alcaldessa, Meritxell Budó, la qual afirmar, a través del seu compte Twitter, que “no tenia paraules per expressar el que havia viscut a l’acte del Palau de la Generalitat”.

Recordem que el Ple extraordinari de l’Ajuntament de la Garriga celebrat el passat dilluns 22 de setembre va aprovar, per àmplia majoria (14 a 3), la moció de suport al 9N. 

 

Fotografia: www.gencat.cat

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.