Bacallà confitat amb crema de porros, ou escaldat i ceps

0
124

Ja ha arribat la tardor i aquest any ha arribat carregada de bolets, aquest fruit que ens dóna el bosc i que és tan apreciat per molts de nosaltres.

Des del punt de vista nutritiu, els bolets destaquen per la seva riquesa en proteïnes d’alt valor biològic i en sals minerals, com el fòsfor, el ferro o el potassi.

Degut al seu alt percentatge proteic, els bolets tenen una digestió molt semblant a la carn, per la qual cosa no es recomana menjar-ne grans quantitats.

Des del punt de vista culinari, els bolets tenen moltíssimes possibilitats i es poden menjar de mil maneres: sols, acompanyats o crus, com ara els ceps i els ous de reig.

Avui hem sortir al bosc i hem tingut la sort de trobar-hi dues de les espècies que potser més il•lusió ens fa trobar: ous de reig i ceps. Per això hem cregut convenient preparar aquest plat en què combinen a la perfecció peix, bolets, verdures i ous.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.