La Garriga Digital

La Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella acull l’exposició “Equidistància”

thumb equidistància

A partir del diumenge 5 d’octubre, es podrà visitar a la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella la mostra “Equidistància”, una exposició col·lectiva a partir de la connexió entre 11 artistes suecs i 11 artistes vinculats a la Garriga.

Amb la voluntat de projectar l’obra dels artistes emergents del territori la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella, ha coordinat un intercanvi  entre creadors vinculats a la Garriga i Lidköping a Suècia. Després d’un primer intercanvi amb el Japó l’any 2012, ara  iniciem una etapa europea que té el seu origen en unes primeres relacions establertes fa alguns anys entre centres educatius garriguencs i suecs.

Els artistes participants són Bet Serra, Jaime Moroldo, Bàrbara Partegàs, Eulàlia Llopart, Marta Castelar, Jordi Urbón, Alba Ballús, Fina Tuneu, Stefano Puddu, Núria Segura i Francesca Riu, com a artistes vinculats a La Garriga i Anette Sjölander, Petra Gunnarsson, Mats Svensson, Martin Hansson, Elisabet Larsson-Malmtröm, Àfrica Coll, May Britt Östman Ljung, Arad Golan Coll, Tony Arahamsson, Susanna Arvén i Helena Larsdotter, com a artistes provinents de Suècia.

La inauguració de l’exposició es farà el proper diumenge 5 d’octubre a les 12h al taller de la Conxa,  a la seu de la Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella. La mostra es podrà visitar fins el 5 de desembre, els dissabtes i diumenges d’11 a 13h (gratuït).

Paral·lelament a l’exposició, la Fundació ha organitzat un cicle d’activitats anomenat “Suècia a La Garriga” per la tardor de 2014. Els actes iniciaran el 22 d’octubre, a les 20h, amb una visita guiada a l’exposició i un concert a càrrec del Cor Sarabanda.

Fundació Fornells-Pla i Conxa Sisquella

Exit mobile version