La Torre del Fanal estem a favor de la democràcia i volem decidir-ho tot

0
138

L’assemblea de La Torre del Fanal no acostumem a interferir en els debats de la política institucional, però hem considerat que l’actual situació respon a una conjuntura social i política especial de la qual no ens podem desentendre.

La Torre del Fanal és una expressió de democràcia en tant que és un espai per a què les persones s’expressin, es reivindiquin i es desenvolupin com a membres d’una comunitat. Per aquest motiu, volem fer públic el nostre posicionament pel que fa al Dret a Decidir del poble català:

1. La Torre del Fanal, com a espai de pràctica i defensa democràtica, recolzem la celebració de qualsevol expressió democràtica de la societat, entre elles una consulta o referèndum.

2. Volem expressar, també, la nostra condemna a la falta de voluntat d’acord que s’està exercint per part dels grans grups parlamentaris del Parlament Espanyol, ja que aquesta actitud s’oposa als interessos generals de cohesió social i pluralitat.

3. Animem a la població de la Garriga a assumir la responsabilitat ciutadana que ens correspon i esdevenir part activa en la defensa dels propis drets, entre ells el dret a decidir sobre qualsevol aspecte de les nostres vides.

4. En últim lloc, instem a les institucions polítiques a respondre a la voluntat del Poble estant a l’alçada de les circumstàncies i actuant amb valentia.

Amb aquest punts, l’assemblea de la Torre del Fanal es compromet a implicar-se en al defensa del desenvolupament democràtic del nostre poble, la Garriga.

La Torre del Fanal

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.