La Garriga clama per la democràcia

0
manifestacio contra_tc_01

Com era d’esperar, la plaça de l’Església, davant de l’Ajuntament, ha reunit una enorme quantitat de ciutadans que, responent a la crida de l’Assemblea Nacional Catalana, han fet sentir les seves veus en contra de la suspensió cautelar per part del TC de la Llei de Consultes i del decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre. La pluja no ha impedit l’assistència massiva d’una societat fermament mobilitzada i, altre cop, fills, pares i avis s’han unit a favor del que consideren un atac flagrant a la democràcia més elemental per part del govern espanyol i el Tribunal Constitucional.

La concentració ha estat presidida en tot moment per una gran bandera estelada penjant de la façana del Consistori i l’alcaldessa Meritxell Budó ha reivindicat el dret a votar i ha donat pas a Maria Coma, portaveu de la territorial de l’ANC a la Garriga, que ha llegit el manifest que podeu consultar en aquest enllaç. En aquest s’hi ha anunciat oficialment l’inici de la campanya Ara és l’hora a favor del Sí a la independència de la consulta del 9 de novembre que, recordem, a dia d’avui està suspesa cautelarment a l’espera del recurs presentat per la Generalitat.

manifestacio contra_tc_02

Article anteriorSetmana poc càlida i amb noves precipitacions a la Garriga
Article següentCoses que un llegeix i…
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.