Convocatòria de l’ANC davant dels ajuntaments, avui a les set

0
Tothom davant_els_ajuntaments

Ahir a la tarda, en una reunió excepcional d’urgència, el Tribunal Constitucional espanyol va admetre a tràmit el recurs del govern central per a paralitzar la Consulta del 9 de novembre d’enguany, convocada pel President de la Generalitat Artur Mas el passat dissabte al matí. Davant la previsible suspensió d’aquest decret de convocatòria, així com de la Llei de Consultes aprovada per aclaparadora majoria parlamentària, ANC i Òmnium Cultural convoquen l’enèsima mobilització ciutadana per tal de fer palès el rebuig dels catalans al que consideren un atac directe a la democràcia més elemental. Serà aquesta tarda a les set en punt, davant dels ajuntaments del país, amb samarretes grogues.

Si bé la velocitat i implacabilitat amb la que el TC ha respost a la demanda del govern del PP (amb el suport del PSOE) no ha sorprès la societat civil, aquest nou escull en el camí del dret a decidir del poble català dista molt de ser un punt i final a l’anhel cada cop més majoritari de la població; ans al contrari: es preveuen manifestacions multitudinàries i continuades durant els propers dies i setmanes, amb el tret de sortida que significa la concentració d’aquesta tarda. I és que Ara és l’hora, la campanya unitària impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, assegura que és quan comença de veritat la croada pel Sí a la independència.

Article anteriorPer què els catalans tenen dret a decidir?
Article següentSetmana poc càlida i amb noves precipitacions a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.