Per què els catalans tenen dret a decidir?

0
138

En el marc de la campanya Ara és l’hora, impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana, la territorial del municipi ha organitzat el seu primer acte pel proper dimecres dia 1 d’octubre. Serà una ponència amb tres convidats d’excepció: Maria Dolors Feliu, professora de Dret Constitucional; Josep Maria Vilajosana, catedràtic de Filosofia del Dret i coordinador del Col·lectiu Praga; i Josep Pagès, professor associat de Dret Constitucional i responsable de comunicació del Col·lectiu Praga. Tots tres parlaran a El Patronat de la Garriga, a partir de les 19 h, sobre el dret a vot del poble català, tal i com indica el títol de l’acte “Per què els catalans tenen dret a decidir?”.

La xerrada, organitzada per l’ANC de la Garriga i amb la col·laboració d’Òmnium Cultural, la Fundació Universitària Martí l’Humà i L’Esborrany, comptarà amb l’actuació de la Coral Ariadna.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.