Comenta els articles de La Garriga Digital.cat amb la nova plataforma de comentaris!

0
thumb comentaris

Després que durant unes setmanes l’opció de fer comentaris als articles de la Garriga Digital.cat no estigués del tot operativa a causa de problemes tècnics, ens complau anunciar-vos que a partir d’avui ja torna funcionar correctament, i amb novetats!

A partir d’ara, podeu tornar a comentar els articles d’una manera més àgil i senzilla. En aquest sentit, podeu publicar els vostres textos registrant-vos a través del vostre perfil de Facebook , Twitter o Google o, si ho preferiu, puntualment sense haver-vos de registrar.

Des d’avui mateix la Garriga Digital.cat empra la plataforma Disqus, que permet fer un seguiment dels comentaris propis i d’altri d’una manera ordenada i senzilla, puntuar-los (opció que hem recuperat a petició popular), compartir-los a les principals xarxes socials, afegir fotografies o enllaços o guardar els fils de debat més interessants.

Us convidem a remenar-ho i a fer-ho servir, com sempre, amb seny i bones maneres. Si necessiteu ajuda, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través de redacció@lagarrigdigital.cat.

Article anteriorBonítol fumat amb vinagreta de festucs, poma i tomàquet sec
Article següentEl gran canyó del Colorado
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.