Bonítol fumat amb vinagreta de festucs, poma i tomàquet sec

0
130

Com ja vam comentar fa uns dies, el bonítol és un peix de temporada i per això hem d’aprofitar el moment per preparar plats amb aquest producte que té moltes possibilitats, tot i que en conserva és com més es consumeix.

D’entre les diferents maneres de preparar el bonítol hi ha la tècnica del fumat, que ens permet conservar-lo durant un temps. Avui dia no té cap dificultat fer un fumat a casa, ja que tan sols necessitem una sal que es pot comprar ja preparada, i per a fer-lo només cal cobrir-lo amb una bona capa i deixar-lo a la nevera ben tapat durant 24 hores. Passat aquest temps, s’ha de netejar molt bé amb aigua, eixugar i tornar a deixar reposar 24 hores més i ja tindrem un bonítol fumat per degustar com més ens agradi.

Avui hem preparat un bonítol fumat acompanyat d’una vinagreta de festucs i tomàquet sec i, per donar el punt fresc, hi hem afegit unes tires de poma àcida.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.