Ordre del dia del Ple municipal de dimecres 24 de setembre de 2014

0
Ple juliol

Després del Ple extraordinari que va tenir lloc dilluns dia 22 amb motiu de la moció de suport al referèndum del 9 de novembre –i que es va aprovar per 14 vots favorables i 3 contraris-, l’activitat al Consistori torna a la normalitat amb una nova sessió aquest dimecres a les set de la tarda, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Es podrà seguir per Ràdio Silenci en directe i llegir la posterior crònica de Marc Bellmunt a La Garriga Digital.cat.

Aquest n’és l’ordre del dia:

1. Aprovació acta sessió anterior.

2. Despatx d’Ofici.

3. Autorització de compatibilitat de personal funcionari municipal; Tècnic de serveis econòmics (Sr. Pere Espaulella).

4. Devolució de l’aval dipositat en concepte de garantia del contracte de gestió de la zona Blava, a l’empresa SABA S.A..

5. Pròrroga del contracte de servei de conservació i manteniment dels parcs, jardins i espais verds de l’ajuntament de la Garriga.

6. Estimació del recurs de reposició presentat per l’empresa CESPA S.A. contra l’acord del plenari de data 25 de juny de 2014 de revisió de preus del contracte de neteja viària de la Garriga.

7. Ratificació de la resolució de compareixença i oposar-se en el recurs contenciós administratiu ordinari interposat per part la Delegació del Govern de l’Estat a Catalunya, contra l’acord del Ple de l’Ajuntament de data 26/3/14.

8. Desistiment en la tramitació de la Modificació Puntual del Pla General d’Ordenació en la Unitat d’Actuació UA-35 “Els Tremolencs”.

9. Desestimació recurs de reposició presentat per SUBESPAIS S.L. contra l’acord del Ple de l’Ajuntament de data 28/5/14 de denegació del Pla Parcial Urbanístic del sector B-3 “Can Vilanova”.

10. Desestimació recurs de reposició presentat per la Junta de Compensació Provisional del Pla Parcial Urbanístic del sector B-5 contra l’acord del Ple de 28/5/14 de denegació de l’aprovació provisional Pla Parcial Urbanístic del sector de sòl urbanitzable B-5 “Can Violí” delimitat pel PGMO vigent .

11. Expedient de modificació de crèdit modalitat suplement de crèdit.

12. Expedient de modificació de crèdit modalitat crèdit extraordinari.

13. Mocions.

14. Precs i Preguntes.

Article anteriorEl dia després
Article següentC’s qualifica de brindis al sol la convocatòria del Ple extraordinari de suport al referèndum il·legal del 9N
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.