L’Asil Hospital inaugura les noves instal·lacions

0
thumb inauguració asil hospital 2

Després de tres anys d’unes obres que han permès a l’Asil Hospital de la Garriga ampliar el nombre de places residencials i de centre de dia fins a 123 i 35 respectivament, el passat dissabte 20 de setembre es fa ver l’acte d’inauguració de les noves instal·lacions.

En aquesta celebració es va comptar amb la presència la consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Sra. Neus Munté, la Directora General de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, Sra. Carmela Fortuny, l’alcaldessa Meritxell Budó, els membres de les juntes de patronat i administratives de la casa, regidors de l’Ajuntament, representats de les entitats i organitzacions que col·laboren habitualment amb la fundació, residents, treballadors, familiars i amics.

thumb inauguració asil hospital 1La celebració va estar amenitzada per una actuació de la colla de Geganters i Grallers de la Garriga, prèvia a la visita guiada a les noves instal·lacions. Acabada la visita, va ser el torn dels parlaments i de la presentació del quadre commemoratiu per a l’ocasió, donació de l’artista garriguenca Judit Casadesús.

La festa va acabar amb un piscolabis i amb una ballada de sardanes al jardí.

Noves instal·lacions

Al marge de l’ampliació de places abans esmentada, també s’han habilitat noves sales i espais comuns. El nou edifici té 1.280 m2 (en total en disposa de 3.600 m2), i està distribuït en tres plantes. A la primera hi ha sales comunes, terrasses i habitacions dobles i individuals amb capacitat per a 14 usuaris. A la segona, que dóna directament al jardí, s’hi troba la nova entrada principal a l’Asil, espais comuns i diferents despatxos i espais. A la tercera hi ha més habitacions amb per a 25 residents. Tot el nou edifici és exterior, molt lluminós, espaiós, confortable i totalment adaptat a les noves necessitats.

Les obres han estat possible gràcies a les aportacions oficials i de diferents entitats, empreses i fonts diverses que ens han permès anar avançant fins arribar a concloure-les. 

Fotografies: Studio AdCom

 

Article anteriorLa tardor arriba amb pluja i descens de les temperatures
Article següentCaminada solidària d’Oncovallès a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.