L’Asil Hospital inaugura les noves instal·lacions

0
139

Després de tres anys d’unes obres que han permès a l’Asil Hospital de la Garriga ampliar el nombre de places residencials i de centre de dia fins a 123 i 35 respectivament, el passat dissabte 20 de setembre es fa ver l’acte d’inauguració de les noves instal·lacions.

En aquesta celebració es va comptar amb la presència la consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, Sra. Neus Munté, la Directora General de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials, Sra. Carmela Fortuny, l’alcaldessa Meritxell Budó, els membres de les juntes de patronat i administratives de la casa, regidors de l’Ajuntament, representats de les entitats i organitzacions que col·laboren habitualment amb la fundació, residents, treballadors, familiars i amics.

thumb inauguració asil hospital 1La celebració va estar amenitzada per una actuació de la colla de Geganters i Grallers de la Garriga, prèvia a la visita guiada a les noves instal·lacions. Acabada la visita, va ser el torn dels parlaments i de la presentació del quadre commemoratiu per a l’ocasió, donació de l’artista garriguenca Judit Casadesús.

La festa va acabar amb un piscolabis i amb una ballada de sardanes al jardí.

Noves instal·lacions

Al marge de l’ampliació de places abans esmentada, també s’han habilitat noves sales i espais comuns. El nou edifici té 1.280 m2 (en total en disposa de 3.600 m2), i està distribuït en tres plantes. A la primera hi ha sales comunes, terrasses i habitacions dobles i individuals amb capacitat per a 14 usuaris. A la segona, que dóna directament al jardí, s’hi troba la nova entrada principal a l’Asil, espais comuns i diferents despatxos i espais. A la tercera hi ha més habitacions amb per a 25 residents. Tot el nou edifici és exterior, molt lluminós, espaiós, confortable i totalment adaptat a les noves necessitats.

Les obres han estat possible gràcies a les aportacions oficials i de diferents entitats, empreses i fonts diverses que ens han permès anar avançant fins arribar a concloure-les. 

Fotografies: Studio AdCom

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.