Crida a la desobediència

0
CUP la_Garriga_01

El camí traçat cap a la celebració d’una consulta per decidir el futur polític del Principat de Catalunya entra en un escenari en què els esdeveniments s’acceleren i la tensió política esdevé creixent. 

Ben aviat tindrem aprovada la llei de consultes populars i, molt probablement, la seva prohibició per part de l’Estat espanyol, serà immediata. En aquest context la mobilització popular és un factor clau per assegurar l’exercici del nostre dret a decidir el futur polític d’aquesta part dels Països Catalans.

És per això que us convidem a sumar-vos a mostrar el nostre rebuig a les prohibicions de l’Estat, en la mesura en què es produeixin i tant bon punt es produeixin, davant de l’Ajuntament. El dia que la institució estatal de torn triï la via de la imposició per silenciar la veu del poble català, ens concentrarem a les 19 h per mostrar que estem resolts a fer valer el dret democràtic d’expressar-nos amb llibertat.

#araéslhora de desobeir!

Roger Prims

Article anteriorBonítol arrebossat amb sèsam negre acompanyat de camagrocs i gambes
Article següentPle extraordinari de suport a la consulta del 9N
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.