Mainasons torna a la Garriga el 26 d’octubre

0
155

El producte estrella per a la mainada catalana té segell garriguenc. Mainasons, que va néixer fa gairebé dos anys com una obra innovadora d’entreteniment i estimulació musical per als més petits, va oferir diverses actuacions en directe amb la presència dels seus protagonistes –la Nia, la Mel i en Ton–, que cantaven i ballaven fins a deu cançons populars catalans a ritme swing, reggae, country o fins i tot jazz.

Mainasons, que va ser una realitat gràcies a les aportacions de particulars a través de la plataforma de micromecenatge Verkami, ja és una referència entre els productes de consum infantil del país, com ho demostren els més de tres milions de visualitzacions del seu canal de Youtube.

Així les coses, després d’una llarga i pacient espera dels seus fans més acèrrims, la Nia, la Mel i en Ton, acompanyats de tota la banda, tornen a oferir un nou espectacle amb ball teatralitzat i música en directe a la Garriga. Serà el proper diumenge dia 26 d’octubre a les 11:30 h del matí al Teatre El Patronat i ja se’n poden adquirir les entrades anticipades a traves de ticketea.com per tan sols 5 euros.

Mel: Blanca Pascual

Nia: Yoly Sey

Ton: Mateu Bauçà

Contrabaix: Aleix Forts

Guitarra: Joan Urpinell

Bateria: Roger Gutiérrez

Trombó: Aram Montagut

Teclat: Adrián Fernçández

Saxo: Ricard vinyets

Trompeta, arranjaments i composició: Pep Tarradas 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.