Salvador Cardús encetarà el nou curs de l’Aula de la Universitat a l’Abast, en el seu 10è aniversari

0
AUA FUMH_logo

Som a les portes d’iniciar el curs 2014-2015 en el que celebrarem el desè aniversari de la primera conferència que es va impartir a l’Aula de la Universitat a l’Abast.

Encetarem aquest curs amb una gran dosi d’optimisme, i alhora amb un desig compartit per tothom que és que en Santi Cucurella, qui ha estat l’alma mater de la Fundació Universitària, pugui reincorporar-se a l’equip de treball de l’Aula de la Universitat a l’Abast com a mostra  que va superant els entrebancs de salut que en els darrers mesos l’han tingut apartat de la primera línia.

Doncs sí, com dèiem, ja hauran passat deu anys des d’aquell 17 de maig de 2005 en què, prenent com a model les Aules d’Extensió Universitària, la Mercè Company va inaugurar les conferències de l’Aula de la Universitat a l’Abast de la Fundació Universitària Martí l’Humà amb el títol El plaer d’aprendre.

Els qui avui formem part de l’equip de coordinació d’aquesta Aula Universitària ens sentim molt satisfets d’haver agafat el testimoni dels companys que farà deu anys varen iniciar aquestes conferències que pretenien i pretenen posar a l’abast de tothom unes disciplines tan diverses com són la història, la sociologia, l’economia, la música, la medicina i la pintura, entre altres, amb un únic objectiu que era i és mantenir l’avidesa per seguir aprenent gaudint al difondre el coneixement i la cultura en totes les seves manifestacions.

I seguirem per aquest camí, sí, perquè tenim a la nostra capçalera la màxima de que només un poble amb cultura pot ser un poble autènticament lliure.

Us convidem a assistir a la lliçó inaugural d’aquest curs, que s’impartirà el dia 7 d’octubre, a les 18.30h a El Patronat de la Garriga, que anirà a càrrec del Dr.  Salvador Cardús, amb la conferència El país que volem fer.

Us esperem!

Article anteriorPer un món millor a Catalunya
Article següentMainasons torna a la Garriga el 26 d’octubre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.