La NO independència… és dependència! (62)

0
Per la_Dignitat_Logo

Segueix invertint amb lògica el govern espanyol? Foment impulsa una autovia de 170 milions per a un trajecte entre Monforte i Chantada (Galícia) pel qual hi ha molt poc tràfic. Mentrestant… com està la connexió lliure de peatge entre Barcelona i Girona o Tarragona? Mereix algun comentari positiu per part dels qui s’oposen o dubten de la independència de Catalunya?

Per a qui treballa Duran i Lleida? Cal separar al partit del seu dirigent. Aquest sembla haver-se decantat clarament per la “dependència” quan insisteix en la Tercera Via. Què pensar del fet que estigui preparant una plataforma de centre per si es trenca CiU? No la trencarà ell mateix o les seves decisions? Ha registrat el nom de la seva nova organització i prepara la conferència per novembre. No pot esperar al fet que es defineixin els catalans? Què en pensen els seus votants i militants? Aquests, treballen per una Catalunya lliure, digna, pròspera i independent o per seguir depenent d’Espanya tal i com ofereix Duran i Lleida? Amb socis així, fan falta enemics polítics?

Imita Rajoy al Rei d’Anglaterra quan una colònia anglesa va decidir independitzar-se? Rajoy: “Catalunya s’empobriria amb la independència. Patiria una caiguda del PIB i dels nivells de benestar d’enormes proporcions”. Saben el que va dir un Rei d’Anglaterra a una colònia que s’independitzava? “Sereu un país molt pobre!” A qui ho va dir? Als qui avui formen els Estats Units d’Amèrica. Qui patirà una caiguda del PIB i nivells de benestar és Espanya quan els catalans decideixin viure amb el benestar que mereixen pel que generen. Si és possible imitar als nord-americans… és coherent voler seguir sent colònia espanyola?

Quants catalans dirien que Espanya és un país atractiu? El PP presenta Espanya com un país atractiu per als catalans. Ara (ara!) suggereix una oferta i disposició a parlar. Espanya és com aquests mals empresaris que neguen millores però quan el col·laborador diu que se’n va reaccionen perquè es quedi. Això és digne? Si es pot ser independent… per què seguir dependent d’un Estat com l’espanyol que explota fins a l’últim moment? Si es pot viure d’acord amb el que es genera… per què viure de manera insuficient per l’espoli permanent? És atractiu un país, un Estat com l’espanyol, que només reacciona davant l’amenaça de perdre’ns?

Com es defineix quan una minoria s’imposa a una majoria? Dictadura! Quin % té el PP al Parlament català? Quina intenció de vot a Catalunya? I afegint els partits unionistes? Continuen sent clara minoria! Però el PP proposa una coalició antisobiranista que… ningú recolza! Ni tan sols els contraris a la independència com PSC i Ciutadans. Però resulta que l’actual situació ja els va bé a aquests partits que són minoria. No és això una dictadura vestida de democràcia? La majoria de la societat catalana vol la consulta però se li nega. La majoria del Parlament recolza la consulta però se’ns nega. Això és democràtic? Què ha de fer la ciutadania catalana demòcrata?

Davant aquesta situació, els ciutadans de Catalunya…  per Dignitat… Què han de fer?

PER LA DIGNITAT – GRUP D’OPINIÓ Bloc Facebook

Article anteriorLa celebració de la Diada, punt de partida de la commemoració del Tricentenari a la Garriga
Article següentS’ensorren més de cent metres de la teulada de Can Luna!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.